Onze bewoners

Thuis geven als volwaardige woningcorporatie is onze belangrijkste opgave voor de komende jaren. We willen meer doen dan een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis geven. We willen een corporatie zijn die herkenbaar, aanspreekbaar en bereikbaar is voor huurders. Een corporatie die weet wat er speelt en oog heeft voor prettig wonen in de wijk.

Wij geven thuis

Wij geven thuis! Wat bedoelen we daar precies mee? Dit hebben we in beeld gebracht. In dit filmpje laten we zien hoe wij thuis geven en wat dat voor ons betekent. En daar zijn we trots op!

Buitenconcerten en activiteiten

Het coronavirus raakt ons allemaal. Er zijn de afgelopen weken geweldige en hartverwarmende initiatieven georganiseerd. Zo werd er in samenwerking met Club Goud talloze buitenconcerten georganiseerd bij verschillende complexen, zoals in Heesch, Beers en ‘s-Hertogenbosch. Ook werden bewoners van andere complexen aan het werk gezet tijdens beweeglessen, met onder andere Kika van Es, van de Oranjeleeuwinnen!

Moestuin Totomaat

Als je het niet zou weten, dan zie je het ook niet. Verstopt achter twee schooltjes in Grave, aan de Burgemeester Ficqlaan, ligt een prachtig stukje grond waarop 23 kinderen hun eigen moestuintje verzorgen. Cris Melser is de beheerder.

Woonfraude

Woonfraude kan leiden tot onveilige situaties, oneerlijke woonruimteverdeling of overlast. Daarom pakt Mooiland woonfraude aan. Als bewoners zich niet aan de regels houden van de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden, dan noemen we dat woonfraude.