Kort nieuws

Oplevering 16 huurwoningen Boxmeer

In juni ontvingen de eerste bewoners van nieuwbouwproject Hofstede Elderom de sleutel van hun gasloze, energiezuinige en comfortabele huurwoning.

Nieuwbouw in Grave stap dichterbij

Samen met de gemeente Grave ondertekenden we op 16 juni een anterieure overeenkomst. Wij gaan op de Oliestraat in Grave 41 huurappartementen bouwen.

Start bouw 32 huurwoningen Heesch

Eind mei ondertekenden Rob van Nistelrooij, directeur Bouwbedrijf gebroeders van Herpen en Bart Kivits, directeur Mooiland, de Design & Build overeenkomst voor het project Hildebrandstraat e.o. in Heesch.

De Goede Woning neemt woningen over

Chr. Woningstichting De Goede Woning neemt op 30 juni, 30 huurwoningen in Rijssen-Holten over van woningcorporatie Mooiland.

Jaarmagazine 2019: we doen het voor onze bewoners

Graag presenteren wij ons jaarmagazine van 2019. We blikken terug aan de hand van korte verhalen, interviews en video’s.

Woonstichting De Marken neemt 24 woningen over

Woonstichting De Marken neemt op 29 mei 2020, 24 huurwoningen in Bathmen over van Mooiland.

De Woonplaats neemt 248 woningen over

Woningcorporatie De Woonplaats breidt haar woningportefeuille dit jaar fors uit. Ze neemt 238 woningen in Enschede en 10 woningen in Groenlo over van Mooiland.

De Mooiland Kletslijn

Door de maatregelen rondom het Coronavirus blijft iedereen zoveel mogelijk thuis en moeten bezoekjes aan opa’s en oma’s worden uitgesteld. Daarom heeft Mooiland een kletslijn geopend.