Kort nieuws

Hoe zag het jaar 2020 eruit voor Mooiland?

Ons jaarmagazine 2020 staat online! Met trots blikken we terug met artikelen en filmpjes van bewoners en medewerkers. Een jaar waarin thuis een extra belangrijke betekenis kreeg. We werkten hard om, ondanks alle maatregelen thuis te geven aan onze bewoners. Alles over onze speerpunten en activiteiten leest u in ons jaarmagazine.

Wonen Vierlingsbeek neemt 22 woningen Mooiland over

Wonen Vierlingsbeek neemt op 30 september 2021, 22 huurwoningen in Vierlingsbeek en Maashees over van Mooiland. Wonen Vierlingsbeek verhuurt bijna 500 woningen in de gemeente Boxmeer. Daarom is Wonen Vierlingsbeek de logische partner voor de overname van deze woningen. Huurders en betrokken partijen zijn geïnformeerd over de overname.

Verhuisregeling voor 65-plussers in ’s-Hertogenbosch

Al vanaf november 2020 kunnen 65-plussers uit ’s-Hertogenbosch die op zoek zijn naar een nieuwe woning, gebruik maken van een speciale ’65-plus verhuisregeling’. 65-plussers die een woning huren bij een Bossche corporatie met minimaal 3 slaapkamers en willen verhuizen naar een nultredenwoning, krijgen met deze regeling voorrang op andere woningzoekenden. Meneer Marechal maakte gebruik van de regeling: “Ik geniet elke dag van mijn nieuwe woning!”

Renovatie van 18 woningen in Schaijk van start!

Onderhoudsbedrijf elk® start in opdracht van Mooiland met de renovatie van 18 huurwoningen in Schaijk. De afgelopen maand hebben we gesprekken gevoerd met de bewoners en onze plannen uitgelegd. Vandaag stonden Steffie Smit, wijkconsulent Mooiland en Kim van de Laarschot, Bewonersconsulent Fiks, onverwachts bij de bewoners voor de deur om hen te bedanken voor het vertrouwen om met deze renovatie te starten. Het is een aangrijpende aanpak voor bewoners, maar alle bewoners hebben akkoord gegeven!