juni 2021

Mooi

voor relaties

Voorwoord

Afgelopen mei blikten we in ons online jaarmagazine 2020 uitgebreid terug op een bijzonder jaar vol uitdagingen. In deze Mooi voor relaties geven we graag een inkijkje in hoe we op dit moment thuisgeven aan bewoners en partners. Ook lichten we bijzondere projecten uit die we hebben afgerond en waar we mee aan de slag zijn of gaan.

Nieuwe bestuurder Carly Jansen Vanaf 15 augustus start Carly Jansen als nieuwe bestuurder bij Mooiland. Zij volgt daarmee Anne Wilbers op, die in februari vertrok als bestuurder bij Mooiland. Carly is een enthousiaste, ervaren bestuurder met hart voor de samenleving en de publieke sector. Een aanwinst voor Mooiland. Ik ben erg blij dat we haar in augustus mogen verwelkomen!

Duurzame, bijzondere projecten Het is ontzettend mooi om te zien dat we ondanks alle belemmeringen rondom de coronacrisis nog steeds prachtige projecten kunnen opleveren. Op de pagina ‘Onze projecten’ geven we een inkijkje in de projecten die we recent hebben opgeleverd of waar we op dit moment hard aan werken. Daarnaast vertellen we graag meer over de nieuwe aanpak wat betreft ons monumentaal woningbezit, zoals het Acropolis in Megen.

Thuisgeven tijdens de coronacrisis Op de pagina 'in de buurt' laten we je graag zien wat we de afgelopen periode hebben gedaan om contact te houden met onze bewoners - iets wat in deze tijd belangrijker is dan ooit. Lees ook het interessante interview met Cas de Haan en Rob van der Meer, van Caspar de Haan. Zij vertellen over de samenwerking met Mooiland, waar zij tegenaan liepen tijdens de coronacrisis en de lessen die ze daaruit haalden. Heel herkenbaar en inspirerend tegelijk! Veel leesplezier! Willem Jan van Lokven Interim Bestuurder Mooiland