Kort nieuws

Tablis Wonen neemt 39 woningen Mooiland over

Tablis Wonen neemt op 30 juni 2022 39 huurwoningen in Sliedrecht over van Mooiland. Tablis Wonen is een in Sliedrecht gevestigde corporatie en beheert ruim 4600 verhuureenheden in de gemeenten Sliedrecht en Molenlanden. Daarom is Tablis Wonen de logische partner voor de overname van deze woningen. Huurders en betrokken partijen zijn geïnformeerd over de overname.

Nieuwbouw 15 nieuwbouwappartementen Lith

Altijd een speciaal moment als bewoners de sleutels ontvangen van hun nieuwbouwwoning! Het appartementencomplex ligt in het hart van het centrum van Lith en heeft drie bouwlagen aan de Pastoor van Hapertstraat en twee bouwlagen aan het wandelpad Schuurkerkpad. Van der Heijden Bouw en ontwikkeling heeft het appartementencomplex gerealiseerd.

Samen geven we thuis met onze collega’s Dichterbij

We zijn trots op de dagelijkse samenwerking met deze kanjers van Stichting Dichterbij! Waarom? Bekijk dit filmpje dan vertellen zij het zelf.

Mooiland gaat duurzame relatie aan met 5 ketenpartners

Op Valentijnsdag, stuurde Bart Kivits, directeur Vastgoed, een groot hart op pad om 5 ketenpartners te vragen een duurzame en langjarige relatie aan te gaan.