In de buurt

Mooiland wil graag zichtbaar en herkenbaar zijn. Daarom zijn we vaak in de wijk. Om een oogje in het zeil te houden, in gesprek te gaan met bewoners of voor bijzondere initiatieven zoals de Mooiland on Tour. Zo weten we wat er leeft en speelt in de wijk.

Mooiland on tour

Mooiland is aan het touren! We zijn in Schaijk gestart en in juni gaan we een bezoekje brengen aan Heesch. Iedereen met een vraag over het huren van een woning bij Mooiland kan terecht bij Mooiland on tour. Medewerkers helpen bezoekers met hun inschrijving, geven meer informatie over het Huurdersportaal 'Mijn thuis' of over het passend toewijzen. Ook de huurdersbelangenvereniging is aanwezig voor meer informatie. Kortom: er is van alles te doen! Bekijk het filmpje wat gemaakt is in Schaijk.

Samen soepen

In Wijk Ludovicushof en 't Dorp in Heesch kwamen we samen met hulpverleners en bewoners. Een mooi moment om kennis met elkaar te maken! Dit onder het genot van een warm kopje soep en koffie met gebak wat door de bewoners geregeld was. Het was een succesvolle middag en een grote opkomst. Nikita Klaver, wijkconsulent: “Ondanks de wind en regen wat het een geslaagde middag met een mooie opkomst. En leuk dat bewoners met goede ideeën kwamen voor de burendag in september”.